Autor: Shejkh Salih el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/14214

 

 

Pyetje: Ka njerëz që e veçojnë fundin e vitit (hixhrij) duke dhënë këshilla dhe udhëzime apo duke bërë du’a. A është kjo vepër e saktë?

 

Përgjigje: Jo! Kjo është bidat. Nuk lejohet që të veçohet fundi i vitit hixhrij me ndonjë festë, urim, dhikër (përmendje të Allahut) apo lutje (du’a). Kjo nuk lejohet. Selefët nuk e bënin këtë.

 

Kliko këtu për të parë videon në AudioSelefi.org

 

Përktheu: Jeton Shasivari