Autor: Muhamed Ibën Salih el-‘Uthejmin

Burimi: Fetaua Islamijeh, vëll.1/fq.484

 

 

Pyetje: A ka ndonjë transmetim që shenja e cila shfaqet në ballë si shkak i sexhdeve, është prej shenjave të njerëzve të devotshëm?

 

Përgjigje: Kjo nuk është prej shenjave të njerëzve të devotshëm, porse shenja (e devotshmërisë) është nuri që i duket në fytyrë, zemërgjerësia, morali i mirë dhe gjërat e tjera të kësaj natyre.

 

Përktheu: Alban Malaj