Autor: Shejkh Salih el-Feuzan

 

 

Pyetje: Allahu ju dhëntë mirësi. Shejkh i nderuar, ky pyetës thotë: unë punoj taksist jashtë këtij vendi (Arabisë Saudite), dhe ndonjëherë më vjen ndonjë pasagjer që dëshiron të shkojë në kishë. A lejohet që ta dërgoj atë në këmbim të pagesës?!

 

Përgjigje: Jo! Kjo është prej bashkëpunimit në gjynahe dhe në të këqija. Mos i dërgoni ata në kisha!

 

Kliko këtu për ta parë videon në AudioSelefi.org

Përktheu: Servet Mata