Autor: Shejkh Salih el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/14891

 

 

Pyetje: Ne e agjërojmë muajin e Ramazanit me Saudinë sepse ne nuk i besojmë komisionit që përcakton shikimin e hënës së muajit Ramazan?

 

Përgjigje: Muslimani agjëron me muslimanët e vendit të tij, nuk ndahet nga muslimanët e vendit të tij porse agjëron bashkë me ta. Falenderimet dhe lavdërimet i takojnë Allahut.

 

 

Përktheu: Muhamed Kallashi