Shejkh Salih el-Feuzan

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=137049

 

Pyetje: Gjatë rrukjes nëse xhindi flet, a më takon mua që ta pyes për sihrin dhe kush e ka bërë atë?

Përgjigje nga Shejkh Salih el-Feuzan: Jo! Mos e pyet atë për gjërat e fshehta, për sihrin. Thuaji atij: "Ki frikë Allahun dhe dil nga ky njeri" "Ki frikë Allahun dhe mos ushtro dhunë mbi muslimanët." Këshilloje atë. Por ama ta pyesësh për gjëra për të cilat të tregon, atëherë kjo nuk lejohet. Kjo është nga të kerkuarit ndihmë (isti'ane) nga xhindi. Po.

Video në AudioSelefi.org

 

Përktheu: Jeton Shasivari