Autor: Shejkh Salih el-Feuzan

 

 

Pyetje: Na ka ardhur një mesazh tjetër nga një pyetës i cili thotë: çfarë gjykimi ka thënia e Muslimanit ndaj një Muslimani tjetër “Gëzuar ditën e Xhuma” në çdo Xhuma duke dërguar mesazhe në telefon ose nëpër forume?

 

Përgjigje: Kjo nuk ka bazë dhe është bidat. Nuk lejohet urimi për ditën e Xhuma! Në lidhje me këtë vepër nuk ka asnjë transmetim, dhe nuk e kanë vepruar Selefët! Pra, ajo është vepër e shpikur! Bidatçinjtë në këtë kohë, shfrytëzojnë telefonat dhe internetin siç thonë, i përdorin për të promovuar bidatin e tyre me këto rrugë.

 

Kliko këtu për të parë videon në AudioSelefi.org

 

Përktheu: Servet Mata