Autor: Shejkh Salih el-Feuzan

Burimi: http://www.ajurry.com/vb/showthread.php?t=41822

Burimi: Fetaua Nurun ‘ala Derb, më datë 12/4/1435

Pyetje: Allahu ju shpërbleftë me të mira. Shejkh i nderuar, ky pyet për librat e (Muhamed) Ibën Sirinit. A është Ibën Sirini i specializuar për komentimi e ëndrrave dhe librat që ekzistojnë tani nëpër librari thuhet se janë të Ibën Sirinit.

Përgjigje: Kjo është gënjeshtër. Ibën Sirini nuk ka libër për komentimin e ëndrrave. Ky libër që ekziston tani, nuk është i Ibën Sirinit, porse i është mveshur atij.

Kliko këtu për të parë videon në AudioSelefi.org

Përktheu: Jeton Shasivari

3 Qershor 2015