Autor: Shejkh Salih el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/14252

Pyetje: Disa thotë se revolucionet janë çlirim nga udhëheqësit tiran, si mund të refuzohet kjo, Allahu u shpërbleftë me të mira?!

Përgjigje: S’ka asnjë të mirë tek revolucionet. Edhe në qoftë se udhëheqësi është tiran, dalja në revolucion kundër tij s’ka asnjë të mirë, sepse revolucioni sjell më shumë të këqija, bëhet gjakderdhje, del situata nga kontrolli dhe prishet rendi. Pra, revolucionet s’kanë asnjë të mirë. Po.

Kliko këtu për të parë videon në AudioSelefi.org

Përktheu: Alban Malaj