Bismilah...

Autor: Salih bin Feuzan el-Feuzan

 

Pyetje: Cila Sure lexohet te varret apo te varri, el-Fatiha apo el-Ikhlas?

Përgjigje: Nuk ka lexim të Kuranit te varrezat, as el-Fatiha as el-Ikhlas dhe as ndonjë pjesë tjetër të Kuranit, sepse kjo është bidat. Nuk është transmetuar nga i Dërguari, sal-lAllahu ‘alejhi ue sel-lem, leximi i Kuranit në varre.

 

Përktheu: Jeton Shasivari