Autor: Shejkh ‘Abdul-Muhsin el-‘Abbad el-Bedër

 

 

Pyetje: Çfarë gjykimi ka falja e dy rekateve për xhaminë, në kohën kur dielli është duke lindur ose është duke perënduar?

 

Përgjigje: Koha kur del dielli, koha kur perëndon dielli dhe koha kur është dielli është në kulmin e qiellit, në këto kohë të shkurtra nuk bën që të falesh në to dhe as nuk bën që të varrosen të vdekurit. Kjo është kohë shumë e shkurtër.

 

Kliko këtu për të parë videon në AudioSelefi.org

Përktheu: Alban Malaj