Autor: Shejkh Salih el-Feuzan

Pyetje:

Allahu ju forcoftë, ky po pyet rreth gjykimit për aktrimin që thërret në mirësi dhe karakter të mirë.

Përgjigje:

Mirësia dhe karakteri i mirë është pa aktrimin. Selefët nuk kanë aktruar. Këto janë imitime që kanë ardhur tek ne, janë prej imitimeve që kanë ardhur tek ne. Ne nuk e përdorim aktrimin në D‘aueh. Aktrimi nuk është prej metodologjisë së D‘auetit, kurrsesi!

Video në AudioSelefi.org

Përktheu: Jeton Shasivari