Shejkh ‘Abdul-Muhsin el-‘Abbad el-Bedr

Pyetje:

Shejkhu ynë, Allahu ju dhëntë jetë, cili është mendimi juaj për votimet nëse të gjithë kandidatët janë njerëz të devijimit, ndërkohë që ata dallojnë nga njëri-tjetri në varësi të gradës së devijimit dhe amriqësisë, mirëpo prapëseprapë ata që të gjithë kanë armiqësi ndaj Sunnetit dhe Pasuesve të Sunnetit.

Përgjigje nga Shejkh ‘Abdul-Muhsin el-‘Abbad:

“Kurrë! Ai duhet të qëndrojë larg nga të gjithë ata”

 

Video në AudioSelefi.org

 

Përktheu: Alban Malaj