Autor: Salih bin Feuzan el-Feuzan

 

Pyetje:

Allahu ju dhëntë të mira, pyetësi thotë: E dëgjoj shpesh fjalën “dijetarët e rizgjimit Islam.” Çfarë është qëllimi me këtë term?

Përgjigje:

Pasha Allahun, nuk e njohim këtë “rizgjim”! Kjo është fjalë e re! Domethënë, Muslimanët tani janë zgjuar, kurse më përpara kanë qenë në gjumë, e tani janë zgjuar?! Ky është term i ri dhe ne nuk e pranojmë atë.

 

Përktheu: Jeton Shasivari