Autor: Shejkh Salih el-Feuzan

Pyetje: Dëgjova o Shejkh i nderuar se ju jeni tërhequr nga paralajmërimi kundër xhematit Tablig. Unë u gëzova tej mase nga kjo. Cilat janë shkaqet që ju shtynë që të tërhiqeni?

Përgjigje: Ajo që keni dëgjuar nuk është e vërtetë. Unë paralajmëroj kundër çdo xhemati që kundërshton rrugën e Ehli Sunetit dhe Xhematit. Unë paralajmëroj kundër çdo xhemati që kundërshton xhematin e Ehli Sunetit.

Kliko këtu për të parë videon në AudioSelefi.org

Përktheu: Alban Malaj