Autor: Salih bin Feuzan el-Feuzan

 

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu ju dhëntë sukses, a lejohet të kërkohet ndihmë nga xhini?

Përgjigje: Jo! Nuk lejohet të kërkosh ndihmë në raste vështirësie nga ata që nuk janë të pranishëm, të vdekurit dhe xhinët. Nuk lejohet të kërkosh ndihmë në përgjithësi dhe në raste vështirësie nga ata që nuk janë afër dhe të vdekurit, porse lejohet të kërkosh ndihmë nga ata që janë gjallë dhe janë të pranishëm.

 

Përktheu: Jeton Shasivari