Autor: Shejkh Abdul-Muhsin el-Abbad

 

 

Pyetje e bërë pas namazit të drekës ditën e Hënë, 21 Mars 2016. Medine

 

Pyetësi: Cili është gjykimi i bashkëpunimit me Bashkësinë Sufiste, Kuburije, Esharije, e cila thërret në harmoni midis feve dhe vëllazëri midis feve. Cili është gjykimi i bashkëpunimit me ta? D.m.th që të bashkëpunojmë me ata në përhapjen e dauetit, ç’gjykim ka kjo që të bashkohemi me ta?

 

Shejkh Abbadi: Mos u bashkoni me ata. Rrini vetëm.

 

Pyetësi. Dmth nuk lejohet?

 

Shejkh Abadi: Mos u përzieni me ata.

 

 

Kliko këtu për të parë videon në AudioSelefi.org

 

Përktheu: Jeton Shasivari