Bismilah...

Autor: Shejkh Muhamed bin Umer Bazmul

 

 

Reflekto thellë për këtë!

Ø    68 xhami të Muslimanëve gjenden në Pekin.

Ø    2106 gjenden në Amerikë, prej tyre 257 xhami gjenden vetëm në Nju Jork.

Ø    2260 xhami gjenden në Francë, dhe nga këto 26 xhami janë vetëm në Paris.

Ø    400 xhami gjenden vetëm në Londër (kryeqyteti i një vendi jo-Musliman që ka më së shumti xhami).

Ø    4 xhami gjenden në kryeqytetin e Rusisë, Moskë. Njëra nga këto xhami ka vend për 10,000 namaz-falës.

Ø    10 xhami gjenden në Keip Taun, në jug të Afrikës, përkundër faktit se Muslimanët përbëjnë më pak se 3 për qind.

Kurse në Republikën Rafidije Mexhusije të Iranit, nuk ka asnjë xhami të vetme të Muslimanëve. As në Teheran (kryeqytet), as në Asfahan, as në Kerman, e as në ndonjë qytet tjetër të madh që ka shumicë Shijash.

Autoritet Iraniane, që prej disa dekadash, e kanë ndaluar ndërtimin e çfarëdo lloj xhamie në Teheran, ashtu siç e ndalojnë faljen e namazit të xhumasë dhe namazin e Dy Bajrameve në vend-faljet publike. Siç e kanë ndaluar edhe faljen e namazit të xhumasë në shkollën e ambasadës Pakistaneze, ndërkohë që Jehudët dhe të Krishterët, po i zbatojnë lirshëm ritet fetare të tyre në 151 faltore (kisha dhe sinagoga); shumica e Jehudëve dhe të Krishterëve, janë në Teheran.

Atëherë, Persët, me çfarë Islami po krekosen para njerëzve, saqë e quajnë veten e tyre zotërinjtë e Arabëve?! Nuk mbaron me kaq, madje, ata duan që ta marrin në dorë administrimin e çështjeve të Dy Haremeve të Shenjta (Xhaminë Profetike dhe Kaben)!

 

Përktheu: Jeton Shasivari

  

 

 

أين توجد دولة اليهود الحقيقة ( دولة إسرائيل الكبرى(

تأملها جيداً

- 68 مسجدا للمسلمين في بكين .

- 2106 مسجد في أمريكا كلها ، منها 257 في  نيويورك لوحدها .

- 2260 في فرنسا ، منها 26 مسجدا في باريس .

- 400 مسجد في ( عاصمة المساجد ) لندن لوحدها .

- 4 مساجد في العاصمة الروسية موسكو ؛ أحده يتسع ل10000 مصل .

- 10 مساجد في كيب تاون لوحدها  في جنوب أفريقيا ؛ برغم أن المسلمين يشكلون أقل من 3 ٪

أما في الجمهورية الرافضية المجوسية إيران  فلا يوجد مسجد واحد للمسلمين ( لا في طهران ولا أصفهان وكرمان ولا في أي من المدن الكبرى ذات الأغلبية الشيعية

والسلطات الإيرانية تمنع منذ عقود بناء أي مسجد للمسلمين في طهران ، كما تمنع إقامة صلاة الجمعة وصلاة العيدين في المصليات ، كما منعت إقامة صلاة الجمعة في مدرسة السفارة الباكستانية؟

في الوقت الذي يتمتع اليهود والنصارى بممارسة طقوسهم الدينية في 151 معبدا أغلبهم في طهران !

فأي إسلام يزايد به الفرس على الناس ، حتى جعلوا من أنفسهم سادة على  العرب . . ليس هذا فحسب ..بل ويريدون إدارة شؤون الحرمين الشريفين ؟!