Autor: Shejkh Salih el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/4943

 

 

Lexuesi: Ky pyetës thotë: A konsiderohen Esharitë dhe Maturiditë prej Ehli Sunetit dhe Xhematit?

 

Përgjigje: Jo. Nuk konsiderohen. Askush nuk i ka konsideruar ata prej Ehli Sunetit dhe Xhematit, kurrë. Mirëpo ata i quajnë vetet e tyre se janë prej Ehli Sunetit, porse ata nuk janë prej Ehli Sunetit.

 

Kliko këtu për të parë videon në AudioSelefi.org

 

Përktheu: Alban Malaj