Autor: Shejkh ‘Ubejd Ibën ‘AbdIl-lah el-Xhabirij

Burimi: http://ar.miraath.net/fatwah/5094

 

Pyetje: Allahu u ruajt! Ky pyetës thotë në pyetjen e tij: A është vërtetuar me argumente se banorët e Xhenetit flasin në gjuhën Arabe?

 

Përgjigje: Deri tani nuk di asnjë argument për këtë, mirëpo ata flasin, dhe ajo që shoh unë është se ata e kuptojnë të folurën e njëri-tjetrit. Po.

 

Video në AudioSelefi.org

Përktheu: Alban Malaj